Justin Bieber izazvan na borbu od strane poznatog youtubera pred Hailey!

Justin Bieber i Hailey Bieber šetaju zajedno Beverli Hilsom, kada ih odjednom zaustavljaju dvoje ljudi. Trener Diana Rinatovna i Viktor Karasev, youtuberi poznatiji na kanalu Viktor TV, izazivaju Justina na borbu, u sred bela dana, pred Hailey i njegovim telohraniteljem.

Ovo nije prvi put da Viktor izaziva Justina, a jednom se obukao kao Ivan Drago, bokser iz filma “Rocky” u istom pokušaju, nakon što je Justin izazvao Toma Cruisea na borbu bez objašnjenja. Ovog puta su Viktor i Diana otišli korak dalje, jer Diana je u neon kupaćem kostimu koji poprilično otkriva prišla Justinu pred Hailey i zatražila da se on bori protiv nje. Na sve to, Justinov odgovor je bio “Nemaš li ti nimalo srama?”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  "Pregovori su u toku": Oglasio se Grammy, mole Justina Biebera da dođe na ceremoniju i peva!

3 thoughts on “Justin Bieber izazvan na borbu od strane poznatog youtubera pred Hailey!

  1. Boze, na cemu li je bila ova devojka dok je radila ovo. Mora da mu je bilo veoma neprijatno + je bas preterano sto se drala ovoliko i izasla na ulicu uopste polu gola. Ne, zaista mislim da nema ni stida ni srama, a ni trunku savesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.