Justin Bieber i Selena Gomez izazvali delirijum na EXIT-u, završen prvi dan festivala! (video)

Sve oči muzičkog sveta trenutno su uprte u EXIT festival, s obzirom da je on jedan od retkih koji nije otkazan ove godine. Prve večeri nastupila je ujedno i njegova najveća zvezda, DJ Snake, a koji nam je “doneo” i Justina Biebera, odnosno Selenu Gomez. Kao što znamo, slavni DJ sarađivao je više puta sa Selenom i Justinom i stvorio megahitove “Taki Taki”, odnosno “Let Me Love You”.

Selenin glas prvi put na Exitu! Justin počinje na 38:25

Atmosfera na ovom nastupu bila je neverovatna, a sve je eksplodiralo kad su se glasovi Justina Biebera i Selene Gomez po prvi put prolomili tvrđavom! To je bio samo još jedan dokaz koliko su obe ove zvezde cenjene i voljene na našim prostorima, iako se o njima i dalje često čuju razne predrasude.

Kako festival objavljuje, tokom prve večeri bilo je čak 42.000 ljudi, što je neverovatan rezultat kad se uzme u obzir ne samo pandemija, već i da je festival ove godine mnogo slabiji sa imenima nego inače. Večeras je naravno drugi dan festivala, ali za mlađu publiku baš i nema puno toga interesantnog – svakako ništa ni približno kao što je bio DJ Snake, čiji nastup nažalost nismo mogli da vidimo u direktnom prenosu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nade još ima: Postoji pet razloga zašto bi Biebs mogao da nas poseti naredne godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.