Justin Bieber: Bio sam toliko siromašan da nismo imali ni za sok!

justin-bieber-what-do-you-mean

Nema sumnje da je Kanada jedna od najbogatijih zemalja sveta ali Justin Bieber detinjstvo je proveo u siromaštvu koje je značilo da mu njegova mama ne može priuštiti čak ni neka sitna zadovoljstva!

Upitan kako se osećao kad je prvi put zaradio novac, Biebs je odgovorio: “Bilo je to jako kul. Ranije, kad god sam odlazio s mamom u restoran, ona bi me uvek naterala da naručim vodu. Nikad nisam smeo da pijem sokiće jer smo bili siromašni. To su sitnice ali one vam mnogo znače kad ste mali. Budete razočarani. Često smo mama i ja morali i da delom obroke. Nismo bili bukvalno na ulici ali bilo je stvarno teško. Kad sam zaradio prvi novac osetio sam sigurnost jer sam mogao da počnem da se brinem o mojom mami. To je jako dobar osećaj.” Setimo se ove priče sledeći put kad ga neko napadne kako je netalentovan i kako je na vrhu jer ga je neko moćan gurao!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hailey Bieber: Pitala sam roditelje da li je udaja za Justina loša ideja!

One thought on “Justin Bieber: Bio sam toliko siromašan da nismo imali ni za sok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.