Justin Biber predstavio “Yummy” spot, proslavio uz omiljeni klub!

Justin Bieber se zvanično vratio 3. januara sa singlom “Yummy”, a samo dan kasnije mladi pevač predstavio nam je i ludi spot koji je snimio za ovu pesmu. Jus je odlučio da sve uradi na jedinstven način što će definitivno privući pažnju medija, pa je pre zvanične premijere spota na YouTube kanalu odgovarao na pitanja fandoma, a među najzanimljivijim su pitanja o samoj pesmi, albumu i čitave nove ere koja je pred nama!

Jus je upitan oko čega je najviše uzbuđen u ovoj eri, na šta je on odgovorio da je to definitivno turneja (na kojoj je već zakazao prve datume u Americi), zatim je upitan koliko dugo je radio na ovom novom ostvarenju, to jest albumu. “Radio sam na pesmama sa prekidima, ali sam sigurno radio na ovom albumu preko godinu dana,” napisao je Justin. Među pitanjima o pesmi, našlo se ono o omiljenom stihu iz pesme, na koje je Jus odgovorio: “Ne razmišljam o tome na taj način, svaki stih ima značenje za mene.”

Sam početak videa nas vraća u doba ’80-ih godina gde vidimo Justina kako sedi u kantri klubu, dok Justina krase roze nijanse, od roze kose do ružičastih dukseva iz njegove Drew modne kolekcije koju neprestano promoviše na svom Instagram profilu. Kao što vas i sam naziv pesme “Yummy” asocira na jelo ili hranu, to je definitivno sveprisutno u videu, jer vidimo sto pun deserta ili jastoga sa kojima se Jus igra.

Pročitajte još  Organizator objavio zvaničnu satnicu koncerta Justina u Zagrebu, pušteno još karata u prodaju!

Neki aludiraju da je ovaj video zapravo zrelija verzija spota “Lover” Taylor Swift upravo zbog nijansi koje se provlače kroz čitav video, dok su sa druge strane mišljenja poprilično podeljena po pitanju toga šta nam je Jus zapravo predstavio nakon duže pauze. Pevač je pored svega odlučio da proslavi izlazak svog spota u svom prepoznatljivom stilu, odnosno na sportskoj utakmici omiljenog NHL tima, Toronta, što je bila odlična prilika da se prisutni fanovi druže i fotkaju sa njim!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Nije uklonio Selenu: Justin Bieber pokazao svojih 60 tetovaža!

One thought on “Justin Biber predstavio “Yummy” spot, proslavio uz omiljeni klub!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.