Još nije na odmoru: Justin Bieber priredio kratak šou jednoj osobi u liftu hotela?

Poznato je da je Justin za svoje dobro odlučio da otkaže svoju „Purpose“ turneju i da mu je potreban odmor, ali izgleda da mu još uvek nije problem da održi kratku svirku dok se odmara od nastupa – i to u liftu ovog vikenda!

„Biebs je bio u Montage hotelu i čekao je lift u svojoj crnoj satenskoj bomber jakni. Bio je jako ljubazan i šarmantan, a onda je iznenada krenuo da pleše!“ otkriva izvor. „U liftu je bio još jedan momak, ne znam da li je Belieber ali sada verovatno jeste. Sve ovo je tako ekscentrično!“ zaključuje on smejući se.

Nije poznato da li je u liftu bilo muzike ili je Bieber odlučio da izvede nešto „na suvo“, ali je izvor dodao da je već na četvrtom spratu Justin mahnuo i napustio lift. Tokom vikenda njegov otac Jeremy Bieber doleteo je iz Kanade da ga dočeka, a kada su ga paparaci zaustavili u Santa Monici Jus je kratko rekao „planiram da se odmorim i sa društvom vozim bicikl!“

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Verovatno nije kraj: Selena otišla kući da razmisli o budućnosti 'Jelene'!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.