Još jedna tragedija: Preminula poznata Tik Tokerica

Dazharia, poznatija kao na Tik Toku kao Bxbygirlldee, preminula je u ponedeljak, javlja E! Djevojka je imala samo 18 godina, a ubrzo se otkrilo da je uzor smrti bio samoubojstvo. Dazharini roditelji su potvrdili njezinu smrt par dana nakon na njihovoj GoFoundMe stranici.

„8. veljače (februara) mja kćer Dazharia nas je napustila. Sada je u raju među anđelima.“ započeo je njezin otac, Joseph Santiago „Ona je bila moja najbolja prijateljica i baš kao ni jedan roditelj, nisam bio spreman pokopati vlastito dijete. Dazharia je uvijek bila sretna i vesela, pogotovo kada bih došao doma s posla nakon par dana, svatko je mogao osjetiti njezinu istinsku sreću.“

„Da mi se barem povjerila o njezinim crnim mislima o samoubojstvu. Siguran sam da bi se uspjela izboriti s njima, ona je jaka osoba. Nije mi jasno zašto nam se nije povjerila o nećemu što ju je izjedalo izuntra.“ nastavio je on „Jedina želja mi je da je barem još jednom zagrlim. Više me nećeš čekati doma i zagrliti me snažno kada se vratim s posla. Znam, moram te pustiti, kako bi dovječno u raju bila s anđelima. Voli te tata.“ završio je Joseph u svojem intimnom pismu.

Bolnica u Luisiani, gdje je Dazharijino tijelo trenutno smješteno još nije potvrdila uzrok smrti, ali pismo njezina oca i druge okolnosti upućuju na samoubojstvo. Dazharia nije davala nikakve znakove da nije u redu na svojem Tik Tok računu i u svojem privatnom životu.

Dazharijina majka je također objavila posljednje pismo upućeno svojoj kćerki, a njezina obitelj je u procesu planiranja njezine sahrane za uzak krug prijatelja i obitelji.

Njezin otac je još jednom zahvalio svim fanovima na podršci s riječima „Želio bih se zahvaliti svim fanovima koju su podržavali moju kćer svo ovo vrijeme. Nažalost, ona više nije s nama. Otišla je u raj, na bolje mjesto.“

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Dazharia

The following two tabs change content below.
Marina Gradac je urednica portala Famoza.net. Uz pisanje, ona je učenica srednje glazbene škole i part time kompozitor glazbe. Od malena voli ćitanje, pisanje i glazbu. Uz njezin stalan rad na Famozi, ona objavljuje i svoje glazbene kritike u rubrici “My Blog”.

One thought on “Još jedna tragedija: Preminula poznata Tik Tokerica

  1. Iskočila mi je par puta na fyp… Ovo je samo dokaz kako osmijeh na internetu često skriva patnju, kao što se dogodilo s Landonom prije 6 mj. Neka počiva u miru…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.