Još jedna slavna beba: Porodila se Nicki Minaj!

Sezona Vage uveliko traje još od 23. septembra, a konačno imamo i jednu malu slavnu Vagu u svetu američkih megazvezda – reperka Nicki Minaj koja je sarađivala sa svim mogućim svetskim zvezdama porodila se 30. septembra, a vest je konačno dospela u javnost! Par nedelja pre nje dočekali smo bebu Gigi Hadid i Zayna Malika, tako da sezona slavnih beba očigledno je stigla!

Naime, kako prenosi E! News sa pouzdanim izvorima, 37-godišnja reperka postala je mama pre dva dana u Los Anđelesu, u društvu svog supruga Kennetha Pettyja. Par se zapravo pre tačno godinu dana i venčao, u oktobru 2019. godine, tako da se godišnjica skoro i poklapa sa rođenjem deteta. Nicki je i inače tokom trudnoće bila vrlo misteriozna, i fotke koje je bila objavila sa stomakom u poodmakloj trudnoći šokirale su internet!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love. Marriage. Baby carriage. Overflowing with excitement & gratitude. Thank you all for the well wishes. 💛

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Reperka je svoju trudnoću potvrdila u julu fotkama koje vidite iznad, a uz njih je napisala: “Ljubav, brak, trudnoća, preplavljenost uzbuđenjem i zahvalnošću. Hvala vam na divnim željama”. Nicki i Kenneth naišli su na neodobravanja veze, ali su još od 2018. godine zajedno i tri meseca nakon venčanja objavili su da su sada muž i žena!

Pročitajte još  Važi za ceo svet: Nicki Minaj plaćala troškove školovanja za odlikaše, radiće to opet!

Trenutno nema nikakvih detalja ni o imenu ni o polu bebe, jer se ni slavni roditelji nisu još oglasili, tako da ostaje da sačekamo detalje – slično je bilo i sa bebom Gigi Hadid, za koju smo znali da rađa ćerku, ali ime još uvek nije poznato. Doduše, neke zvezde vole odmah da napišu i ime deteta pri obraćanju internetu, pa je recimo Ed Sheeran ime svoje ćerke otkrio kad je objavio i njeno rođenje.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nicki Minaj i Ariana Grande objavile isečak iz spota za „Bed“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.