Još detalja o navodnoj “vezi” Ariane i Michaela!

Ariana Grande nam je svima probudila radoznalost nakon objavljene pesme i spota za pesmu “boyfriend” u kojoj se vidi očigledna hemija između nje i umetnika iz Social House-a Michaela “Mikeya” Fostera, a sada imamo i nove dokaze da su njih dvoje ipak nešto više od prijatelja.

Nakon objavljivanja spota, Ari je postavila behind the scene snimke, gde možemo da vidimo da između nje i Mikeya postoji jaka hemija čak i van seta. Sve vreme su se smejali i flertovali, a na kraju vidimo Arianu kako mu skače u zagrljaj. Ni jedno ni drugo nisu komentarisali spekulacije o njihovoj vezi, ali Mikey za Ari ima da kaže samo reči hvale, što je nedavno priznao u jednom intervjuu “Ari je jako kulturna i darežljiva, a otvorila nam je svoja vrata i počeli smo da radimo s njom”.

Na žurci koju je Ariana nedavno priredila za svog telohranitelja, ona je sve vreme sedela pored Michaela, a izašli su i sa prijateljima na festivalu “Lollapalooza” gde su takođe izgledali jako blisko.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Častila i Arianatore: Pogledajte kako je Ariana Grande proslavila Dan zaljubljenih!

3 thoughts on “Još detalja o navodnoj “vezi” Ariane i Michaela!

  1. Famozo, znate li da je na festivalu “Lollapalooza” pustena pesma "Sad Song"? (Tini i Alesso)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.