Jorgisti imaju akciju za promociju Jorgeovog novog singla!

Zdravo, evo mene ponovno sa akcijom koju smo zajedno osmislili u grupi jorgistasa. Kao što vjerovatno znate jučer je izašla pjesma Gone is the night. Mi želimo da ova pjesmu doživi veći uspjeh kao što i zaslužuje. Projekt se zove “Gone is the night”.

Znači imamo par stvari koje možete uraditi, ne morate sve ali možete, A mozete i uraditi samo jednu svejedno će pomoći.

1. Kupi “Gone is the night”
Ako želimo da ova pjesma dođe na vrhu nekih lista u pojedinim zemljama moramo je kupovati na iTunesu ili Google Play.

2. Slušaj “Gone is the night”
Ne zaboravite da je slušate na svim digitalnim platformama kao što su Spofty, Deezer i Youtube da bi došla u top 50 u nekim zemljama.

3. Širite pjesmu “Gone is the night”
Kako? Pitajte radio stanice svaki dan da puste pjesmu Gone is the night, da postane poznata. Na taj način će ljudi tražiti ovu pjesmu na Shazamu i ostalim digitalnim platformama. Postace poznatija.

4. Širite pjesmu “Gone is the night”
Dijelite je sa ljudima svaki dan I recite im da rade to isto. I isto dijelite je na svojim socijalnim mrežama, prijateljima na Facebooku, Instagramu, WhatsUpu svaki dan…

5. Musicaly Gone is the night
I za kraj napravite Musicaly sa Gone is the night: plesite, pjevajte, imitirajte ili šta god želite. I tako će ona postati jedna od najviše iskorištenih pjesmama na musicaly. I možete ih meni poslati na mail pa ću napraviti neko iznenađenje ( [email protected])

Hvala svima koji pomognu i nadam se da vam se sviđa ovaj projekt i da ćete pomoći jer pjesma je odlična i zaslužuje da ima veliki uspjeh.

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na [email protected] a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.