Jorge Blanco radi intervju sa Famozom, postavljajte pitanja!

Nije tajna da je Famoza još dok nije bila Famoza pokušavala da dođe do Jorgea Blanca i uradi intervju sa ovim sjajnim momkom. Mi nikad nismo odustajali od toga, a prethodnog vikenda konačno smo uspeli da dogovorimo intervju sa njim, prvi na prostoru Balkana, koliko nam se čini.

Jorge je po sopstvenim rečima imao burnu 2019. godinu, ali istovremeno, toliko malo je bilo prilike da čujemo šta se dešava sa njim, a u ovoj godini još uvek je daleko od očiju javnosti. Zato je ovaj intervju fantastična prilika da ga pitamo o svemu! Iako nam zaista ne nedostaje ideja, Famoza se uvek trudi da bude drugačija, što znači da ćete kao i svaki put kad radimo neki intervju, imati priliku da postavite pitanja! Na našoj Instagram objavi koju vidite možete postaviti pitanje, a mi ćemo se potruditi da odaberemo desetak najboljih!

Famoza će se potruditi da velika većina pitanja bude vaša, a mi ćemo ubaciti samo ona koja ste možda zaboravili, a nama se čine važnim. Još jednom, naš savet je da Jorgea pitate nešto zanimljivo, jer standardna pitanja o tome da li će doći kod nas ne da nisu originalna, nego je problem što neće moći da vam odgovori kako treba jer to ni on ne zna.

Pročitajte još  Violetta

Mi ćemo Jorgea zamoliti i da vam snimi neki video kao dodatak svemu, ali ne možemo da obećamo da će se to desiti. Ipak, nadamo se da ste srećni i zbog ovog intervjua i vi koji ste Jorgea zavoleli u “Violetti”, ali i svi drugi kojima ovo daje nadu da zaista možemo zajedno do zvezda! Za nas ovo jeste velika motivacija da nastavimo dalje! Pitanja ćemo Jorgeu Blancu slati već u sredu uveče, kad ćemo ih i birati, tako da imate oko 48 časova da ih postavite.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Jorge Blanco radi intervju sa Famozom, postavljajte pitanja!

  1. Pa ovo je praznik za mene… evo postavila sam 3 pitanja.. mislite da je previše?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.