Jorge Blanco prezahvalan fandomu što ga mu nisu dozvolili da odustane: Bilo mi je zaista teško!

Nije bilo lako Jorgeu Blancu nakon završetka “Violette”. Mladi muzičar je konstantno menjao svoje planove, više puta najavljivao pa pomerao i otkazivao turneje i premijeru albuma, ali čini se da se stvari popravljaju. U intervjuu za Milenio, on ističe kako je veoma zahvalan što mu fandom nije dozvolio da potone.

“Jako cenim podršku Jorgista jer je bilo vremena kad mi nije bilo lako, a kad su fanovi uz vas bez obzira na sve, iako ne radite ništa ili se stvari ne odvijaju kako treba, oni me uvek ispune ljubavlju”, priča Jorge.

On kaže i da su putovanja širom sveta puno uticala na njegovu muziku, ali obećava još nešto – njegove pesme neće izgubiti na romantičnosti. “To je nešto što je oduvek bilo moje, želim da budem malo veći romantik jer to ide uz mene. Imam pesama koje se bave senzualnijim temama, ali na romantičan način”, tvrdi Jorge.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jorge Blanco: Znam koliko fandom želi da mi Tini bude devojka!

3 thoughts on “Jorge Blanco prezahvalan fandomu što ga mu nisu dozvolili da odustane: Bilo mi je zaista teško!

  1. Volim kad Jorge snima romantične pjesme!Nadam se da će ih biti i na engleskom.💗

  2. Ljubav moja 💙💙💜💜 on je stvarno najbolji 😍🤞 i zaslužuje mnogo više

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.