Jorge Blanco: Ovo je bila luda godina!

Jorge Blanco stigao je u Peru kako bi učestvovao na jednom lokalnom muzičkom festivalu, a to je bila prilika za tamošnje novinare da urade novi intervju sa njim. Jorge je tako pričao o svemu što mu se dešavalo u ovoj godini ali i tome šta ga očekuje u narednom periodu.

“Ovo je bila luda godina”, priča on. “Bilo je mnogo promena jer živim u Meksiku i Los Anđelesu, a sad sam ponovo u Meksiku. Imao sam i emotivne padove jer sam izgubio člana porodice. Ovo je bila godina učenja i nema loših stvari jer sam radio na mnogo muzike i moj projekat je nastavio da raste”. Jorge ponavlja i da mu je muzika apsolutni fokus, ne samo ove godine već i na duže staze. “To sam oduvek želeo, ali 2016. sam počeo da radim na tome sa jednom muzičkom kućom. To ide sporije od glume. Samom sebi ste šef, vi odlučujete o svemu, vi investirate. Skoro je četiri godine kako sam to započeo i neverovatno je. Život me je prvo odveo u glumu i ja sam to zaveo, a to mi je dozvolilo da započnem svoj solo projekat.”

Jorge i dalje rado ističe koliko mu je u svemu pomogla serija “Violetta”. “To je najveća stvar koju sam uradio, to mi je bila odskočna daska svuda, od Južne Amerike do Evrope. Puno toga sam naučio, puno vrata sam otvorio i zahvaljujući tome, moja muzika je svuda. Moji fanovi su najbolji i najverniji na svetu”, zaključuje Jorge koji je nedavno govorio koliko mu je važno da ostane u kontaktu sa drugim “Violetta” zvezdama.

Pročitajte još  Jedini gost van Amerike: Jorge Blanco na zabavi sa Rowan Blanchard, Bellom Thorne i Vanessom Marano!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.