Jorge Blanco otkriva: Imamo veliku “Violetta” What’s App grupu, stalno smo u kontaktu!

Nakon tako velikog projekta kao što je “Violetta”, sve zvezde serije pošle su na svoju stranu i bave se nekim često totalno drugačijim projektima. Ipak na zadovoljstvo fandoma, Jorge Blanco kaže da su svi oni u svakodnevnom kontaktu!

“Naravno da se čujemo”, kaže on za Bravo. “Imamo What’s App grupu gde jedni drugima govorimo šta se dešava. Poslednji put razgovarao sam sa Diegom. On se sad bavi filmovima i čestitao sam mu na tome. Jako sam ponosan na moje prijatelje, svako radi nešto svoje.”

Jorge kaže i da mu teško pada što sad retko može da ih viđa uživo jer je sa njima godinama delio svakodnevicu. “Svi mi toliko nedostaju! Teško je, stvarno se retko viđamo. Posebno mi koji živimo toliko daleko jedni od drugih. Jedna stvar ipak je jasna: Nije važno koliko se često viđamo, zauvek ćemo biti prijatelji.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vreme je za oproštaj: Ovo su najbolji "Leonetta" momenti!

2 thoughts on “Jorge Blanco otkriva: Imamo veliku “Violetta” What’s App grupu, stalno smo u kontaktu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.