Jordyn Woods prošla poligraf, ali Khloe je sa pravom zove lažovčinom!

Jordyn Woods život se srušio nakon što su mediji preneli da je ona spavala sa košarkašem Tristanom Thompsonom koji je u to vreme bio u vezi sa Khloe Kardashian. Nakon toga, sestre su je izbacile iz svojih života, što uključuje i Kylie Jenner u čijoj kući je živela godinama. Da bi dokazala svoju nevinost, Jordyn je otišla na poligraf, ali to je samo još više razbesnelo Khloe koja ovih dana muku muči i sa sestrom Kourtney.

Naime, Jordyn je objavila objavila video u kome direktno odgovara na pitanje da li je spavala sa Tristanom, a kad ona kaže da to nije uradila, ispitivač kaže da je govorila istinu! Kako stoji u videu, čitav proces je urađen profesionalno i trajao je dva sata, što bi valjda trebalo da potvrdi da ona govori istinu! Problem je međutim ono što mnogi izgleda još uvek ne znaju, uključujući političare u našem regionu koji ga takođe sve češće koriste u poslednje vreme. Naime, rezultat poligrafa ne služi apsolutno ničemu, i ne može da se koristi kao dokaz na sudu! Kako je bezbroj puta utvrđeno, poligraf se uz samo malo treninga može prevariti, pa njegovi rezultati nisu nimalo pouzdani. Zato je još neverovatnije da su uz Jordyn stale i neke zvezde poput glumice Jade Smith koja rezultate predstavlja kao istinite i time svesno obmanjuje javnost.

Pročitajte još  Jordyn Woods otišla iz kuće Kylie Jenner nakon skandala sa dečkom Khloe Kardashian!

Biće da Khloe zna da je ovo testiranje uvreda za inteligenciju, pa kako prenosi Daily Mail, ona je u seriji postova na Instagramu napisala kako je važno da kontrolišemo svoje emocije, a onda i dodala, “Biti dobar je iskreno tako teško kad su svi tako glupi… Lažovi su uvek prvi da se zakunu. Prestanite da praštate ljudima, ti ljudi su tačno znali šta rade.”Dakle, važna životna lekcija od Khloe – sledeći put kad čujete na televiziji da je neko prošao poligraf, znajte da to ne dokazuje apsolutno ništa, već da osoba koja je tražila test želi da prevari javnost!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kakva transformacija: Khloe Kardashian imitira Arianu Grande?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.