Jongho (ATEEZ) ozbiljno povredio nogu, neće moći da nastupa kao nekad!

Nezgode se uvek dešavaju kada se spremaju ozbiljne koreografije i kada bendovi imaju zahtevne nastupe – sve ovo vam najverovatnije uglavnom zvuči kao svakodnevica K-pop bendova, koji uvek daju maksimum na sceni. Tako nešto nikako nije jednostavno, a znate i koliko bend ATEEZ daje sve od sebe na svojim nastupima! Ovom bendu se prognozira veliki uspeh tokom 2020. godine, ali očigledno neće biti sve tako lako jer se jedan član benda, Jongho, opasno povredio.

KQ Entertainment koji vodi ATEEZ saopštio je vest o povredi: “Voleli bismo da vam saopštimo da je Jongho povredio nogu. Jongho je za vreme poslednjeg putovanja benda koristio javni prevoz i iznenada je pao zbog nepažnje drugog putnika, a onda je posetio specijalistu koji mu je rekao da će oporavak trajati tri do četiri meseca. Nažalost, Jongho će u sedećem položaju nastaviti nastupe sa bendom da se povreda ne bi pogoršala. Nadamo se da ćete imati razumevanja” napisali su oni.

Dakle, Jonghoa neće skoro videti kako pleše, ali to je za njegovo dobro – dobar primer je Suga iz benda BTS za koga su fanovi primetili da njegova povreda ramena i dalje nije sasvim zarasla, iako on redovno nastupa i samim tim još vuče povredu.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Nestvaran uspeh BTS-a, album u vrhu prodaje u Americi, imaju i pesmu na top 100 listi!

Foto: Instagram/ATEEZ

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.