Jonas Brothers se potukli, Kardashianke ih pohvalile!

The Jonas Brothers sve su iznenadili svojim video objavljenim u ponedeljak na Instagram profilu Joe Jonasa, a gde se njih trojica tuku! Međutim, ne samo da je u pitanju šala, već su oni detaljno parodirali čuveni sukob između Kim i Khloe Kardasian, što je naišlo i na pažnju sestara!

View this post on Instagram

Don’t be Rude!

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

U videu, Joe je taj koji glumeći Kim uleće u prostoriju i mlatne sestru Khloe , koju tumači Nick. Umesto da su sami snimili dijaloge, momci su samo otvarali usta na ono što su izgovarale Kardashianke, pa se Joe pretvarao da kaže “Ne budi tako nepristojna! Kunem se bogom, ne budi nepristojna. Stani, ne radi to. Povrediću te!” Na sve to Nick u ulozi Khloe odgovara sa, “Da li se ti šališ? Šta bre radiš? Stani!” Na kraju, taman kad se pitamo gde je on, na scenu upada Kevin Jonas u ulozi Kourtney pa samo kaže, “O moj bože!”

Naravno, ovakav video odmah je privukao milione, a prva se javila Khloe koja je napisala, “Hahahaha, pogodili ste!!!!!”, dok je Kim repostovala video na Twitter uz reči, “OMG, volim vas momci!!!!!” Sukobi sestara u rijalitiju nisu ništa novo, s obzirom da je Kim nedavno pretila Kourtney da će je izbaciti iz šoua.

Pročitajte još  Tu je i Ari: Sestre Kardashian Jenner najviše na svetu utiču na to kako ćete se oblačiti

Kad smo kod Kardashianki, Kim je danas u medijima zbog prilično bizarnih navoda da je bila na NBA utakmici samo da bi vređala Tristana Thompsona, oca deteta njene sestre Khloe. Kim je tako snimljena dok je stojala tokom Tristanovog izvođenja slobodnih bacanja i činilo se da ga je tom prilikom vređala, odnosno pomagala da on promaši. Međutim, Kim se kasnije oglasila na Twitteru, rekavši da je bilo upravo suprotno! “Ja sam tamo bila kako bih ga podržala! Vikala sam, ‘Napred Tristane!’ Nikad ne bih vređala bilo koga. Ja ne idem na utakmicu da mrzim, već da navijam!”

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Photoshop magija: Ovaj momak je sjajno ubacio sebe u čuvene slike sa Sel, Taylor, Biebsom...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.