Ohrabrilo ih prvo mesto: Jonas Brothers obećali velike stvari!

Braća Jonas su po prvi put u karijeri debitovali na američkoj Billboard Hot 100 listi sa povratničkim singlom “Sucker”, što je veliko ohrabrenje za njih da nastave punom parom i pripreme još mnogo toga za svoje fanove koji su čekali njihov povratak čitavih šest godina! To nije sve, jer je “Sucker” postao 34. singl koji je debitovao na prvom mestu Billboardove liste za 60 godina, kao i to da su momci ujedno i jedini porodični bend koji je zauzeo prvo mesto na ovoj listi, ali i prvi bend koji se našao na vrhu nakon više od 20 godina!

“Ah, ovo je neverovatno! Srce mi je puno zahvalnosti. Bio je period kada sam mislio da više nikada neću stvarati muziku sa svojom braćom, a kamoli da imam pesmu na prvom mestu Billboardove Hot 100 liste,” konstatovao je Nick putem Insagrama. “Vi ste najbolji fanovi na svetu i ne bismo bili nigde bez vaše beskrajne ljubavi i podrške. Ovo će biti nezaboravna vožnja, spremite se,” dodao je Nick u obraćanju fandomu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

AHHH!!! This is unbelievable. My heart is so full of gratitude. There was a time I wasn’t sure if I was ever going to be able to make music with my brothers again, let alone have a number 1 song on the Hot 100 on Billboard. Thank you to every single person who downloaded, streamed and listened to #sucker on the radio. This still feels like a dream, and the best part is is that it’s just the beginning of this incredible new chapter. Thank you @philymack we truly do have the best manager and team in the business, and @republicrecords you guys are complete rockstars over there. Thank you for putting everything you had behind us. @ryantedder @louisbellmusic And @frankdukes Thank you for writing the perfect song for us to step back out with. All of our JONATICS! You guys are the best fans in the world, and we wouldn’t be anywhere without your endless love and support. This is gonna be an unforgettable ride. Get ready!

Објава коју дели Nick Jonas (@nickjonas) дана

Slavlje nije prošlo ni bez Nickove supruge Priyanke koja je svoje uzbuđenje podelila na Twitteru uz reči koliko je ponosna na momke. Kevin je za razliku od Nicka rekao da ne zna šta bi mogao da kaže u ovom momentu. “Ne znam šta bih rekao u ovom trenutku, hvala vam za svu ljubav za pesmu “Sucker”, za trajnu podršku, toliko toga će tek doći,” saopštio je Kevin, dok je Joe odlučio da nam pokaže svoju reakciju.

Pročitajte još  Nova muzika i još mnogo toga: Jonas Brothers planiraju ponovno okupljanje?

Joe je snimio video u kom ga možemo videti da skida sve maske i viče “O moj Bože, o moj Bože! Mi smo broj jedan, ovo je ludo, ne mogu da verujem, vi ste fantastični. Samo moram nešto da udarim,” rekao je Joe dok je šutirao naduvanog klovna.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Jonas Brothers

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Povratak u velikom stilu: Jonas Brothers su se vratili uz pesmu "Sucker"!

4 thoughts on “Ohrabrilo ih prvo mesto: Jonas Brothers obećali velike stvari!

  1. Stvarno mi je drago što su prvi… Ali Famozo zašto je od Ari sada na listi samo 7 rings? Zašto je tako brzo "opala" sa liste? 😶😐😕

    1. I ja se pitam.Pa mislim stvarno je zaslužila,ali bar je oborila rekord sto je super i previše sam ponosna.Jedva čekam turneju ali kao što sam rekla u nekom prethodnom komentaru malo se i slomim ali nisam ljuta na nikoga jer Famoza čini sve što može,Ari da zna koliko nam znači došla bi,A Arin tim pojma nema koliko ima fanova ovdje.Jooojj Bože skrenula sam s teme skroz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.