Jojo Siwa više nema ni rep, ni plavu kosu!

JoJo Siwa nedavno je izazvala mnogo pažnje kad je raspustila svoju kosu, a sad je otišla korak dalje, s obzirom da se i ofabrala! Ona je tu promenu predstavila na svom Instagram profilu, naravno u formi kratkog videa koji je začas prešao milion pregleda.

View this post on Instagram

wait for it…..

A post shared by JoJo Siwa (@itsjojosiwa) on

U videu, ona se premišlja da li da načini promenu ili ne, a onda u jednom momentu dramatično nestaje sa scene i vraća se ali kao brineta sa raspuštenom kosom! Komentari su veoma pozitivni, a mnogi primećuju da ona deluje znatno starije u ovakvom izdanju. JoJo je već dobijala mnogo negativnih komentara zbog svog imidža koji čini da ona izgleda kao da još nije ni tinejdžerka, ali njoj to nikad nije previše smetalo!

Ono što nju više brine jeste opšta histerija u Americi, gde sad svako traži rasizam tamo gde ga nema. JoJo je tako besmisleno optužena da u svom spotu za pesmu “Nonstop” prikazuje plesačicu koja je bela ali joj je koža navodno potamnjena i stavljene su joj majmunske uši. U svom odgovoru, JoJo je između ostalog rekla, “Ljudi, mi ovde govorimo o deci koja su obučena kao cirkuske životinje! Niko se ovde ne pretvara da je crnac. Užasno je što neko i pomišlja na to. Deca se oblače u kostime životinja i boje svoja lica da liče na njih.”

View this post on Instagram

I need to set the record straight about a few things because some have been irresponsible in recent stories and posts about me, and everyone seems to rush to conclusions without having all of the facts. My instagram post yesterday had absolutely nothing to do with the criticism I received on my music video ‘NONSTOP.' I blocked certain people online and stopped following others because I was tired of seeing the personal hate on me. Some people will do anything for attention and that includes being mean. People were sending me really horrible and disgusting messages about my appearance, my sexuality, my content, and overall just being hateful. More importantly, I would like to address the music video that we shot for ‘NONSTOP' in February. We’re talking about kids dressing up as circus animals! No one in my video is wearing blackface. It’s awful that anyone’s mind would even go there. Kids dressing in animal costumes, having their faces painted to look like animals, acting the part. There were zebras, tigers, dogs, clowns, mermaids, everything. I’ve addressed Black Lives Matter issues previously on my social media, I will say it again for the ones in the back, Black Lives Matter, today, tomorrow, yesterday and forever. I’m on the right side of history here. Stop trying to make this about something it isn’t. I love my real fans and am so grateful for their love and support. Instead of trying to drag everyone down, let’s be positive and come back like a boomerang.

A post shared by JoJo Siwa (@itsjojosiwa) on

Ona je takođe naglasila da je morala da blokira neke ljudi koji su govorili užasne stvari u njoj, pa čak i da prestane da prati osobe koje je nekad volela, ali je sad shvatila da joj oni nisu prijatelji!

Pročitajte još  JoJo Siwa proslavila 16. rođendan novim spotom!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/JoJo Siwa

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.