Joe Jonas: Ne mogu da verujem kakvom brzinom me je Gigi napustila i otišla Zaynu!

Perrie Edwards dugo je bila u šoku nakon što je Zayn Malik odlučio da raskine i prestane da joj se javlja a nju najbolje razume Joe Jonas kojem se ista stvar desila sa Gigi Hadid!

Joe je bio vezi sa Gigi tokom pet meseci prethodne godine a samo par nedelja nakon što su oni raskinuli u novembru, Gigi je ušla u vezu sa Zaynom. Joe kaže da bi bila laž kad bi rekao kako se povremeno ne priseća njihove veze i upita se šta se desilo. “Mislim da je baš interesantno što me je tako brzo zaboravila; Mislim, baš je bilo brzo”, priča on za The Mirror.

Joe kaže da je posebno ironično to što baš njega već dugo porede upravo sa Zaynom, najčešće zbog frizura i načina odevanja. “Smešno je što nas porede”, priča on kroz smeh. Porede me sa tim tipom godinama a meni je to smešno. Da budem iskren, nisam ga slušao ali on stvarno dobro peva.” Joe obećava i da će Gigi posvetiti pesmu: “Kako stvari stoje, kad je objavim, shvatićete o kome govorim. Nekad ipak morate malo da zabašurite stvrai kako ne bi bile tako očigledne.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Gigi Hadid potvrđuje glasine: Tačno je, Taylor je u studiju, snima novi album!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.