Jin (BTS) otkriva: Ozbiljno smo pričali o tome da ugasimo grupu!

Jin (BTS) otkriva: Ozbiljno smo pričali o tome da ugasimo grupu!

Nekad se iza scene zaista dešavaju dramatični momenti, a Jin kao član BTS otkrio je da je njegova grupa bila blizu toga da se rasformira i da svi članovi odu svako na svoju stranu gradeći solo karijere. Kao razlog za takve stvari, on ne navodi slabe rezultate BTS-a, već neverovatan pritisak kojem su izloženi.

“Mnogo smo patili ove godine… Imali smo misli o raspadu grupe”, priča Jin nakon što je BTS proglašen za najbolje zvezde na 2018 Asian Music Awardsu. “Međutim, okupili smo naša srca zajedno, i dobili smo ovu nagradu, drago mi je što je sve to vodilo dobrom rezultatu. Jako sam zahvalan našim članovima koji su uspeli da ujedine svoja srca i želim da se zahvalim ARMY koji su uvek uz nas.”

Pritisak koji se vrši na BTS ipak ostaje ogroman, a sve veći uspesi činiće situaciju sve gorom. Toga moramo biti svesni i mi novinari i fandom u načinu na koji im pristupamo, ali i kakve poruke im šaljemo. Grupa će zahvaljujući novom ugovoru ostati zajedno barem do 2026. godine, a nadamo se da će im javnost dati priliku da normalno žive i rade.

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

4 thoughts on “Jin (BTS) otkriva: Ozbiljno smo pričali o tome da ugasimo grupu!

  1. Oni ih maltretiraju, to nije uredu….. Pisali ste o tome i prije, oni su pod velikim pritiskom izdavača, menadžera i ljudi koji ih 'kontroliraju'. Ali možda postoji i problem između njih..

  2. O Boze…Da su ugasili grupu nebi znala sto cu sa zivoto ali dosl.Hvala Bogu pa ce jos biti sa nama🙏🙏🌍🌍🌍😭….VOLIM IH NROPISIVO PUNO,A TO BI ME UBILO!

  3. Problem izmedju njih ne vjerujem iskreno da postoji..Koliko puta sam gledala videe u svako. Porucuju kako medju njima normalno ima razmirica ali oni to zajedno rjesavaju.A i nije samo njima problem.Jednostavno K-pop producentske kuce su veoma stroge prema svakome.a novinari kao novinari nemaju kontrolu.Jednostavnoo samo se nadamo da ce javnost malo popustiti u tom pritiskanju ipak su i oni samo djeca (pa hajde tako da recemo). Nadam se da ce biti zajedno sto duze..A ja cu AMRY biti oduvjek…

  4. Nadam se da ce naredna godina da im bude laksa od ove,kad bi samo hteli da naprave kratku pauzu,a mi kao fanovi da razumemo njihovo kratko odustvo dok oni odmaraju ,jer su ipak zasluzili odmor. Nije lako da tokom cele godine pises i snimas pesme,spotove,ides na takmicenja,vezbas svakog dana ,sve je to iscrpljujuce. Svaki nastup je velicanstven i ulozeno je previse truda,drago mi je sto se bore za svoje fanove da uvek budu pripremljeni za neocekivano,ali bice mi jos draze da uzmu mali odmor od svega. Karijera ne moze da pobegne ,ipak su zvezde. Ponosni sam deo fandoma i drago mi je da BTS postoji jer moj dan i zivot bez njih nemaju smisla. I veliko im hvala na svemu. Uz njih se uvek nasmejem,uvek me oraspoloze,ali i rastuze kad su i oni tuzni. Tako da BTS samo JAKO! Volim vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.