Jin (BTS) moli: Ko god da mi je ukrao ime, nek ga vrati!

S obzirom na čitavu frku oko korona virusa i otkazivanja nastupa, momci iz BTS-a makar imaju malo vremena da se opuste… sem ako je u pitanju Jin! Naime, on je u svom obraćanju fandomu 12. marta poslao molbu, a to je da on nekako dođe do prava da koristi sopstveno ime u onlajn igri koju jako voli – MapleStory!

Slušajući priču jednog fana koji je žalio zbog imena koji je nadenuo sebi u igri Animal Crossing, Jin je dobio priliku da otkrije šta njega muči već duže vreme, piše Teen Vogue. “Ja kad god igram Maple Story, pitam se zašto nisam stavio da mi ime bude BTS. Ko god da je zauzeo ime BTSJin, molim te, molim te daj mi ga!” On kaže da je toliko očajan da bi u ovom momentu pristao i na neko drugo ime. “Dajte mi makar da se zovem Seok-ji-nie”, kaže on, pošto je čak i to zauzeto. “Molim vas dajte mi to ime, jer koliko vidim, osoba koja ga je uzela se iovako ni ne igra.”

Kao što fandom sigurno zna, MapleStory je MMORPG igra (masovna mutliplejer onlajn role plejing igra) koja potiče upravo iz Južne Koreje i nastala je još davne 2003. godine. Od tada, njena popularnost širi se svetom, a dostupna je i za telefone i za računare. Jin je odavno poznat kao obožavalac ovog naslova i zašto to ne reći – opsednut je njome! Kako on ističe, počeo je da je igra još kad mu je bilo samo 12 godina! On je čak svoj rođendan 2018. godine proveo tako što je igrao ovaj naslov sa fandomom!

Pročitajte još  Veliko iznenađenje na kraju novog BTS filma, ne izlazite iz sale prerano!

Među BTS ima još ljubitelja igara, pa V tako često priča kako želi da se bolje poveže sa fandomom baš zahvaljujući njima. V za razliku od njega više voli naslove nalik na League of Legends, PlayerUnknown’s Battlegrounds ili Overwatch.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.