Jimmy Fallon o snimku Taylor Swift posle operacije: Ona nije imala pojma da ću pustiti to u emisiji!

Kada ste megazvezda kao Taylor Swift, i najobičnija šala može da obiđe ceo svet i postane problematična – s obzirom da Taylor u industriji ima i neprijatelja, njen video posle laserske operacije očiju postao je i njihova meta pa se čak Justin Bieber usudio da je ismeva, ali kako otkriva voditelj emisije Jimmy Fallon, ovaj video je trebalo da iznenadi Taylor!

Video Taylor Swift kako pokušava da pojede bananu nakon operacije dok je još uvek pod anestezijom zaista ne bi trebalo da izazove veliku buru, ali s obzirom da je u pitanju Taylor, ovaj video obišao je čitav svet i Taylor napravio više problema nego pohvala. Jimmy pak kaže da je ona zaista bila šokirana što je taj snimak pušten u emisiji: “Taylor stvarno nije imala pojma da ću pustiti taj video, dobio sam ga od njene mame” otkrio je Jimmy za Andyja Cohena u emisiji Watch What Happens Live.

Jimmy je svakako znao da se Tay neće ljutiti zbog njegove odluke da pusti video. “Znamo se jako dugo pa sumnjam da će se ona ikad naljutiti na mene, to je bio samo zabavan video a nisam se plašio njene reakcije jer ona je uvek fer” zaključio je voditelj.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Reper Nelly otvoreno: Taylor Swift me podseća na moju baku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.