Jimin prvim solo singlom srušio Drakeov svetski rekord!

Jimin prvim solo singlom srušio Drakeov svetski rekord!

Enormna popularnost BTS-a, ali i pojedinačnih članova grupe ponovo je demonstrirana prvih dana ove godine, jer je Jimin sa svojim singlom “Promise” uspeo da oduzme vredan rekord čuvenom kanadskom reperu Drakeu, a kad je reč o broju preslušavanja jedne pesme na muzičkom servisu SoundCloud, u prvih 24 časa.

Kako se navodi, u tom periodu pesma je preslušana čak 8,5 miliona puta, pa uporedite to sa Drakeovim dosadašnjim rekordom za pesmu “Duppy Freestyle” koja je stigla do “samo” 4,8 miliona! Kad je reč o zemljama odakle dolazi najviše slušalaca, očekivano dominira Koreja, a tu su još i Amerika, Vijetnam, Indonezija i Japan. Gde su granice za BTS?

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Shawn Mendes potvrdio: Definitivno snimam pesmu sa BTS!

4 thoughts on “Jimin prvim solo singlom srušio Drakeov svetski rekord!

  1. Nase zemlje bi takodje trebalo da se dodaju na tu listu hehe .BTW Jimin je moj bias tako sam ponosnaaa na sve njihh….<3 Mojaa srecaa je ne nadmasivaa sada <3 BTS uskoro ce pokoriti cijeli svijet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.