Jimin je najpopularniji od 1332 k-pop idola!

U Južnoj Koreji, istraživanja vezana za k-pop rade se gotovo neprestano, što podrazumeva čak i mesečno rangiranje popularnosti grupa! Isto važi i za k-pop idole, a istraživanja za maj kažu da je Jim iz BTS-a neprikosnoveni kralj popularnosti, ili bolje rečeno, njegov brend je najvredniji, odnosno on može da dobije najviše novca za neki vid promocije.

Ovo istraživanje rađeno je na osnovu čak 152 miliona raznih podataka, a idoli su rangirani na osnovu toga koliko su u medijima, koliko komuniciraju sa javnošću i kako ih fanovi doživljavaju. Ovo rangiranje inače je počelo da se radi od decembra 2018. godine, a od tad pa do danas, Jimin je uvek bio prvi! Iza njega je sad Suga, koji je skočio sa 16. pozicije zahvaljujući svom novom mikstejpu, a treći je Baekhyun iz EXO. Možda ćete se iznenaditi ali četvrti je Kang Daniel, koji je do sad bio drugi, piše Manila Bulletin.

Kad je reč o devojkama, petoplasirana je Arin iz O My Girl, koja je skočio sa 45. mesta! U top 10 još su V iz BTS, Park Ji-hoon, Taeyeon iz Girls’ Generation, G-Dragon iz BIGBANG i još jedna članica Oh My Girl, Hyojung. Kad je reč o članovima BTS, RM je na 12. mestu, Jin je 15. a Jungkook 16. Po običaju, siroti J-Hope je ubedljivo poslednji kad je reč o ovoj grupi, pa se tako nalazi na mestu broj 28.U top 30 je inače jedna jedina članica BLACKPINK,a a to je Jennie.

Pročitajte još  Bivša progoniteljka Jungkooka: Fanovi su me plaćali!

Ovakva rangiranja više možemo uzeti kao zanimljivost nego kao realno stanje, jer su promene velike iz meseca u mesec i mnogo zavise od toga koje su zvezde aktivne u tom momentu. Neko ko ima novi spot ili album svakako će biti bolje plasiran, čak i od zvezde koje su realno prepoznatljivije. To je i razlog zbog čega je samo jedna devojka iz BLACKPINK u širem vrhu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Jimin

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Jimin je najpopularniji od 1332 k-pop idola!

  1. Kada shvatim da je J-Hope popularniji od vecine kpop grupa ovo me uopste ne brine 💜💜💜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.