Jezivo i tužno: Lottie Tomlinson snimljena dok konzumira narkotike

Nakon što je ostao bez mame, Louis Tomlinson je praktično postao glava porodice brojne porodice, a nema sumnje da je danas pre svega jako razočaran u svoju sestru Lottie koja je dozvolila sebi da se drogira, što je danas tema svih medija u Britaniji.

Lottie je na slici koju je objavio The Sun snimljena kako šmrče drogu sa stolama u jednom klubu, i to na “tradicionalan” način, tako što pravi linije, a onda ih ušmrkava pomoću urolane novčanice od sto dolara. Kako se navodi, fotka je nastala na jednom privatnoj žurci održanoj prethodnog vikenda.

Kako prenose svedoci, slika je nastala jer je Lottie baš bilo briga hoće li je neko videti. “Skroz se opustila i nije je bilo briga ko snima. Ovo je velika sramota za nju jer pokušava da izgradi karijeru kao influenser. Ima milione mladih fanova koji se ugledaju na nju, a koji će videti i ovo.” Droga jednostavno nije za šalu i ne postoji ono, “Probaću jednom, šta će mi biti?” Zapravo, kao što verovatno nikad ne biste probali da pijete naftu ili jedete staklo, isto važi i za bilo koju vrstu droge. Mi se nadamo da će joj Louis održati lekciju i da već nije prekasno za takve stvari.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lottie Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

4 thoughts on “Jezivo i tužno: Lottie Tomlinson snimljena dok konzumira narkotike

    1. Baš zato što je jedan život, moramo voditi računa da ga što duže proživimo u punoj snazi. Droga stvara zavisnost i čini da mnogo brže ostarimo.

  1. Meni je baš žao Louisa jer je stvarno u teškoj poziciji a ova situacija ni malo ne pomaže☹ nadam se da će Louis uspjeti da joj pomogne da se vrati na pravi put😁💓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.