Jesy Nelson se vratila na društvene mreže, raspad Little Mix ipak blizu?

Nakon što je objavila da napušta Little Mix, Jesy Nelson se vratila na društvene mreže nakon skoro dva mjeseca pauze. Kako prenosi Daily Mail Jesy se povukla s društvenih mreža početkom studenog (novembra), a tad je i Little Mix objavio da će Jesy uzeti pauzu na neko vrijeme.

Ipak, Jesy je ovaj tjedan objavila da napušta bend, a Little Mix da nastavljaju kao trojka. Izgleda kako je ona konačno spremna za povratak na društvene mreže pa je u na Instagram pričama napisala „Želim se zahvaliti svakome tko mi je pružio puno podrške i ljubavi ovih dana. Neke poruke koje ste mi poslali su me rasplakale od sreće. Volim vas puno.“.

Zanimljivo je to što nitko ne zna u kojem će poslovnom smjeru Jesy ići i hoće li se ona kompletno povući iz javnosti. Jesy je u svojem dokumentarcu iz 2019. „Odd One Out“ progovorila o zlostavljanju na društvenim mrežama koji su toliko afektirali njezino mentalno zdravlje do mjere gdje je pokušala počiniti samoubojstvo.

Činilo se da je Jesy bolje, ali kada nakon izdavanja Little Mix albuma „Confetti“ Jesy nije bila prisutna na promocijama singlova „Sweet Melody“ i „Holiday“  odmah su krenule glasine o Jesyinom stanju i raspadu grupe.

Iako nas djevojke iz Little Mixa uvjeravaju da je sve u redu te da one nastavljaju kao trojka, glasine o raspadu grupe svakim danu postaju sve jače. Navodno Perrie i Jade razmatraju solo glazbene karijere dok Leigh-Anne razmatra voditeljske uloge.

Pročitajte još  Perrie uživa u singl životu: Nema više spavanja dok sam na turneji! (VIDEO)

Fanovi i dalje podržavaju Jesy i njezinu bivšu grupu, a kako razni izvori navode, zaista nije bilo međusobnih problema u grupi. Little Mix su poznate po svojem iskrenom prijateljstvu, a iako djevojke nisu viđene s Jesy ovih dana, mnogi to prepisuju pandemiji koronavirusa s obzirom da je Velika Britanija u lockdownu. Ipak, samo će vrijeme pokazati što se zaista desilo u grupi.

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.