Jesy Nelson otkrila – stiže novi LM album!

Nema sumnje ko je najvredniji ženski bend! Odgovor je zasigurno Little Mix, jer su devojke nakon svog petog studijskog izdanja “LM5” i turneje koja je propratila čitavu promociju muzike koja je obuhvaćena na pomenutom albumu, odlučile da se vrate u muzički studio i bace se na snimanje novog materijala za šesti album po redu čija vest je dovela atmosferu do usijanja među fandomom!

Jade je tako postavila misteriozan Snap iz studija gde možemo videti da snima vokale u petak, a zatim je na svom Instagram profilu postavila fotografiju iz studija sa crno-belim tonovima gde u opisu možemo videti “LM6 pending…” dajući svima do znanja da je šesti album na putu, iako za sada nema detalja o njemu kada su u pitanju datum izlaska, broj pesama, naziv, omot i slično.

Sa druge strane, njena koleginica iz benda, Jesy Nelson je dala više detalja o talent šouu u kome učestvuje kao sudija. U razgovoru za Digital Spy i ostale medije pre par dana, Jesy je bila poprilično uzbuđena zbog početka snimanja. “Veoma smo uzbuđeni, počinjemo sa snimanjem sutra zapravo, što je veoma uzbudljivo,” rekla je ona u intervjuu. “To će biti drugačije iskustvo za sve nas,” dodala je pevačica. “The Search” je nova talent šou emisija po uzoru na “X faktor” u kojem su devojke davno imale priliku da učestvuju što ih je i spojilo u jedan bend koji osvaja srca publike širom planete do dana današnjeg. U međuvremenu, Jesyin dokumentarac “Odd One Out” je osvojio i nagradu za “Najbolji stvarni zabavni šou” na National Television Awardsu, gde se pevačica poprilično mučila za sakrije svoju emotivnu reakciju tokom govora, ali nije uspela. “Ovo je tako neodoljivo, takva sam beba,” započela je ona. “Želim da počnem sa zahvalnicom BBC-ju što je bio najbolji mogući tim za rad. Želim da se zahvalim mom najdražem prijatelju Adamu što je bio najbolji režiser, pored Richarda Cooka, producenta. Želim da se zahvalim svakoj osobi u dokumentarcu koja je bila toliko hrabra i odvažna da ispriča sopstvenu priču svetu,” zaključila je Jesy.

Pročitajte još  Little Mix: Zašto osećate krivicu jer nas slušate?

Autor: Famoza.net
Foto:Instagram/ Jade Thirlwall

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.