Jesy Nelson izbrisala svaki trag Little Mixa s svojih društvenih mreža!

Prije dva dana Jesy Nelson je napustila Little Mix zbog njezinog mentalnog zdravlja. Jesy i preostale članice su dalje u dobrim odnosima ali je fanove zbunila Jesyina odluka da ona makne svaki trag s društvenih mreža koji bi upućivao da je ona ikada bila članica benda!

Ni dan nakon što je objavila da napušta grupu, Jesy je maknula „Little Mix“ iz opisa svog Instagram profila te je otpratila i menadžera Little Mix, Samathu Cox. Samanthu i dalje prate ostale članice grupe.

Fanovi su primijetili da Jesy više ne prati svojeg bivšeg menađera. „Znam da Jesy sad ima potpunu kontrolu nad svojim Instagram profilem, ali činjenica da je otpratila Samanthu tako brzo je dosta sumnjivo“, jedan je fan komentirao. „Način na koji je Jesy jedino otpratila njihovog (Little Mix) menadžera..“, drugi je nadodao.

Što se tiče rada Little Mix, djevojke spremaju novi singl kao trojka koji bi trebao izaći početkom iduće godine, a one planiraju i na turneju po prvi put kao trojka. „Confetti turneja bi bila otkazana da djevojke ne žele nastaviti dalje. Leigh-Anne, Perrie i Jade previše vole Little Mix“, priča jedan izvor za The Sun.

Osim turneje, djevojke najavljuju i mogući novi album do kraja 2021. „Nova pjesma je spremna za ranu 2021., a moguće je da će i sedmi album biti izdan do kraja 2021″, dodaje isti insajder.

Pročitajte još  Little Mix otkrile da žele duet sa Arianom Grande i po čemu žele da budu zapamćene!

Iako se djevojke rastavljaju od Jesy, one su i dalje u dobrim odnosima. Jesy i djevojke se prate na društvenim mrežama, a one su joj javno pružile podršku „Mi podržavamo Jesyinu odluku. Njezino zdravlje je na prvom mjestu. Volimo je i želimo joj sve najbolje u ostatku karijere.“

Little Mix planiraju puno toga za 2021, a u planu je i nova sezona njihovog showa „Little Mix the search“ u kojoj će se pojaviti kao trojka. Jesyini planovi još nisu poznati javnosti.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Jesy Nelson izbrisala svaki trag Little Mixa s svojih društvenih mreža!

    1. Imamo novu koleginicu iz Hrvatske 😀 Biće i jednog i drugog jezika, mi se nadamo da to nije problem :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.