Jesy Nelson: Baš me briga da li vam se sviđa kako izgledam!

Jesy Nelson nedavno je objavila dokumentarac gde je govorila o tome koliko se užasno osećala zbog stalnih kritika na račun svog izgleda. Međutim, ona sad raduje fandom time što kaže da joj ružne reči više ništa ne znače i da kako godine idu, tako samo postaje sve jača!

Govoreći za jedan magazin, Jesy je objasnila, “Postajete sve sigurniji u sebe kako odrastate, i shvatate da ne treba više da vodite računa o tome šta drugi pričaju.” Slaže se i Jade koja dodaje, “Mislim da se sve sad osećamo prijatnije u svojim kožama. Sad smo pune samopouzdanja, iako ima dana kad se loše osećamo.” Leigh-Anne kaže da je život mnogo jednostavniji kad se manje opterećujemo. “Mnogo truda zahteva da brinete o nečemu. Čim kažete sebi, ‘Znaš šta? Zaboravi na to!’, život postaje mnogo lakši.

Jesy je dobila samo pohvale za svoj dokumentarac “Odd One Out”, ne samo od javnosti i kritike već i od drugi zvezda, poput Camile Cabello koja kaže da se sita isplakala gledajući ga.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #185 - Glasajte za sve pesme koje volite!

One thought on “Jesy Nelson: Baš me briga da li vam se sviđa kako izgledam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.