Jesy Nelson: Baš me briga da li vam se sviđa kako izgledam!

Jesy Nelson nedavno je objavila dokumentarac gde je govorila o tome koliko se užasno osećala zbog stalnih kritika na račun svog izgleda. Međutim, ona sad raduje fandom time što kaže da joj ružne reči više ništa ne znače i da kako godine idu, tako samo postaje sve jača!

Govoreći za jedan magazin, Jesy je objasnila, “Postajete sve sigurniji u sebe kako odrastate, i shvatate da ne treba više da vodite računa o tome šta drugi pričaju.” Slaže se i Jade koja dodaje, “Mislim da se sve sad osećamo prijatnije u svojim kožama. Sad smo pune samopouzdanja, iako ima dana kad se loše osećamo.” Leigh-Anne kaže da je život mnogo jednostavniji kad se manje opterećujemo. “Mnogo truda zahteva da brinete o nečemu. Čim kažete sebi, ‘Znaš šta? Zaboravi na to!’, život postaje mnogo lakši.

Jesy je dobila samo pohvale za svoj dokumentarac “Odd One Out”, ne samo od javnosti i kritike već i od drugi zvezda, poput Camile Cabello koja kaže da se sita isplakala gledajući ga.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Njihova najisčekivanije pesma ikad: Little Mix prvi put izvele "Shout Out To My Ex"

One thought on “Jesy Nelson: Baš me briga da li vam se sviđa kako izgledam!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.