Jennifer Lopez krenula na turneju, i ćerka joj se pridružila na sceni!

Jennifer Lopez započela je turneju pod nazivom „It’s My Party: The Live Celebration“ i ova turneja počela je nastupima u Kaliforniji i neće odmaći dalje od Amerike, ali Jennifer ima veliki broj koncerata, s obzirom da će tokom juna i jula skoro bez pauze svako veče imati nastupe, a poslednji datum zakazan je u Majamiju na Floridi 27. jula!

U petak je Jennifer po prvi put stala na binu u okviru nove turneje, a koncert je održan u Inglvudu u Kaliforniji. Ovaj koncert posebno je ulepšao momenat kada joj se na sceni pridružila i njena 11-godišnja ćerka Emme, koja se već polako sprema da bude pevačica – njih dve zajedno su izvele Jenniferin hit „Limitless“ koji se pojavljuje i u njenoj svežije snimljenoj komediji „Drugi čin“!

Emme je i ranije pokazivala interesovanje za pevanje, a J.Lo je okačila i video za Božić kada je Emme pevala u svojoj školi! Na koncertu su posebni gosti bili i Jenniferin verenik Alex Rodriguez, kao i slavna pevačica Fergie.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jennifer Lopez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Bezgranična: Jennifer Lopez šalje važnu poruku u svom novom spotu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.