Jennie oduševila brojnim gostima u Instagram live-u!

Pre nekih desetak dana po internetu su krenule da kruže priče da je članica ženske k-pop grupe BLACKPINK, Jennie trudna, što je poprilično uznemirilo fandom jer bi to značilo da bi pevačica morala da prođe kroz pravi pakao, jer su pravila u muzičkoj industriji kada je k-pop u pitanju veoma surova. Međutim, kako se to ispostavlja kao neistina, fanovi zaista nemaju razloga za brigu i samo su još više mogli da uživaju u lajvu na Instagramu koji je Jennie održala na svom profilu, što je nešto što mnoge zvezde rade sada dok su u karantinu.

Jennie je nedavno sarađivala sa kompanijom Gentle Monster na specijalnoj kolekciji, pa je u svom Instagram lajvu odlučila da otvori poseban paket personalizovanih naočara “Jentle Home”. Pevačica je bila poprilično uzbuđena zbog otvaranja ovog paketa, iako su mnogi prokomentarisali da su druge članice to već odavno uradile pre nje. Jennie je otvorila prelepu kućicu za lutke u kojoj su se nalazile naočare za sunce, a onda je upalila unutrašnjost kućice i pokazala nam je kako ona zapravo sija. Jennie je onda isprobala naočare i upitala: ” Da li izgledam dobro?”, zatim je dodala: “One su napravljene da izgledaju dobro na svima”.

Rose, Lisa i Jisoo su se takođe zabavile kada su otvarale paket i isprobavale naočare, a Jennie je uživala dok nam je pokazala i ostatak ove kućice, a zatim je i zapevala! U lajvu je učestvovao i G-Dragon, kao i ostale članice Blackpinka, a ne treba izostaviti ni poznatog k-pop producenta Teddyja koji je bio deo ovog velikog i zabavnog lajva. Da sve bude još bolje, stvoren je trend Jennie na Twitteru koji je bio čak treći u svetu!

Pročitajte još  Trijumf Ari i Gage, BLACKPINK... Pogledajte listu pobednika MTV VMA!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Blackpink

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Jennie oduševila brojnim gostima u Instagram live-u!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.