Jennette McCurdy: Napuštam glumu, stidim se svojih uloga

Ne znamo šta se ovih dana dešava sa glumcima i povlačenjem iz profesije, ali već drugi put pišemo kako se mlada zvezda koju volite povlači i ne planira nove uloge. Pisali smo već kako se Emma Watson, privremeno ili trajno, oprašta od svoje profesije i planira dužu pauzu na kojoj ne planira čak ni fanovima da se obraća na Instagramu, pa je i društvene mreže stavila u hibernaciju. Jennette McCurdy u svom podkastu takođe kaže da se povlači i da ne vidi nikakve projekte u budućnosti!

Naime, Jennette je izazvala reakcije javnosti kada nije uključena u novi „iCarly“, a onda su svi mislili da se nije još uključila jer je zauzeta oko svog podkasta „Empty Inside“. Međutim, ona je upravo preko podkasta saopštila da gluma više nije njena ljubav.

„Računam da sam se još pre par godina povukla, da se oprobam u pisanju i režiranju. Ide sjajno. Povukla sam se jer prosto nisam želela ovo. Moja mama je to želela kad sam imala šest godina, i sa 10 i 11 bila sam najveći finansijer porodice. Bili smo siromašnija porodica, pa me je sve to nekako gurnulo u uspeh“ priseća se Jennette.

Gluma je, kako ona sada priznaje, uvek i bila teška i naporna za nju: „Postalo je lakše tek kada sam polako naučila da kontrolišem svoje nerve. Ipak, povukla sam se još kada mi je majka umrla jer sa njom su umrle i mnoge moje ideje i to je zasebno bio jedan težak i ozbiljan put“ priznaje ona.

Pročitajte još  Jennette McCurdy podelila detalje o svom burnom detinjstvu i načinu na koji je "iCarly" uticao na njeno zdravlje!

„Moje iskustvo sa glumom je da se prosto stidim svojih uloga. Moja karijera mi je na mnogo načina gadna. Bila sam i sa 15 godina zgrožena tim ulogama, nisu me ispunjavale i smatrala sam ih sramotnim. Pretpostavljam da je drugačije kad svoje uloge voliš“ zaključila je glumica, koja više neće glumiti.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jennette McCurdy

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Latest posts by Valentina Krstić (see all)

Pročitajte još  Jennette MccCurdy: Mama mi je umrla, postala sam alkoholičar i napustila sam glumu

One thought on “Jennette McCurdy: Napuštam glumu, stidim se svojih uloga

  1. Taman kad sam se ponadala da taje Jennette i da u stvari sudjeluje u novom iCarly projektu 🙁 svakako se distancirala od glume u posljednjih pa 5 godina, sasvim razumna odluka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.