Jennette McCurdy podelila detalje o svom burnom detinjstvu i načinu na koji je “iCarly” uticao na njeno zdravlje!

Jennette McCurdy je bila jedna od najvećih Nickelodeonovih zvezda. Međutim, glumica je u svojim memoarima “I’m Glad My Mom Died” otvorila dušu tome kroz šta je sve prolazila kao dečija zvezdica. Takođe, opisala je i toksičnu vezu koju je imala sa svojom pokojnom majkom Debrom McCurdy, za koju kaže da je doprinela njenim problemima, uključujući borbu sa anoreksijom i bulimijom.

Kako Jennette kaže, poremećaji u ishrani su pogoršani njenom ulogom Sam, koja je u seriji uzimala smešne količine hrane. „To je tragično urnebesno“, rekla je ona za Vashington Post. „To me je toliko uznemirilo, moj lik je stalno jeo“. Doduše, pokušala je da promeni ovaj aspekt svog karaktera, ali je bilo teško objasniti šefovima Nickelodeona zašto se toliko protivila tome: „Pokušala sam da razgovaram sa producentima u nekoliko navrata, pitajući da li možemo da se pozabavimo tim stvarima“, rekla je ona. Jennette je dodala da nije mogla direktno da prizna da ima poremećaj u ishrani, jer nije želela da se suoči sa realnošću svoje situacije. Osim toga, njena mama je insistirala da izgleda mršavo. Kao rezultat toga, ona je otkrila: „Nisam bila sposobna da kažem: ’Hej, ja se zaista mučim sa ovim.’”

Kada se serija “iCarly” završila 2012. godine, prešla je na ulogu u “Sam & Cat”, u kojoj je glumila zajedno sa Arianom Grande. Ovo je bilo uznemirujuće iskustvo za Jennette, jer je smatrala da Ariana ima povlastice. Prema njenim rečima, pop zvezdi je često bilo dozvoljeno da izostaje sa posla, zbog čega je morala da provede više sati na setu. Takođe, laknulo joj je kada je serija otkazana nakon samo jedne sezone. Do ovog trenutka, mlada zvezda se zasitila glume, jer je bila prožeta “frustracijom i besom” koji su se nakupili otkako je, na insistiranje svoje majke, sa šest godina krenula na audiciju. Međutim, majka joj nije dozvolila da prestane da glumi, pa se predala piću i psihoaktivnim supstancama.

Pročitajte još  Jennette MccCurdy: Mama mi je umrla, postala sam alkoholičar i napustila sam glumu

Nakon što je njena mama umrla od raka 2013. godine, Jennette je bila primorana da započne terapiju. “To me je dovelo do tačke u kojoj sam mogla da prihvatim da me je mama zlostavljala”, rekla je ona, dodajući: “To je bio veoma spor proces, mučan na mnogo načina.” Takođe, naporno je radila da stigne tamo gde je sada: „Na dobrom sam mestu, što je tako čudno reći. Osećam se ispunjenije nego ikada, i volela bih da to nije novo, ali za mene jeste.”

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.