Jelenin blog: Top 6 proizvoda za vaš mali kozmetički neseser

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Views:
11

Mali zgodni neseser se nalazi u svakoj ženskoj torbi. Nikada ne znate kada može da naiđe neki ekstra sladak dečko, zato uvek se držite svog nesesera i ovih top 6 proizvoda u njemu i nemate oko čega da brinete. Pa da pređemo na proizvode..

1. Podloga/baza
Podloga ili baza za lice služi da dovoljno hidriramo lice, prajmerom ili običnom kremom za lice, isto tako i da ujednačimo ten. Postoje baze za svaki tip kože, a ima I onih koje su za sve tipove kože, zato obavezno čitajte deklaraciju i izaberite koji vama odgovara.
2. Puder
Puder je neizostavan deo zar ne? Postoje tečni i kameni puderi. Tečni puderi uglavnom daju veću pokrivnu moć, ali zavisi od kože i proizvoda. Puderi služe da prekiju sve nepravilnosti na vašoj koži, od bubuljica do crvenila, ožiljaka i drugih stvari.
Kameni puderi služe da fiksiraju tečni puder, kako bi vam duže trajao na licu I kako se ne bi prenosio na druge osobe, odeću i tako dalje.
3. Senke za oči
Kada smo kod senki, preporučujem Essence All About Nudes. To je neutralna paleta koja svakoj devojci/ženi odgovara, ide u sve boje očiju, savršeno je pigmentovana. Barem jednu paleticu senki stavite u svoj neseser. Tamnije nijanse služe da otvorite oko i stavljaju se u ugao oka, dok svetlije se postavljaju bas na početku oka.
4. Maskara
Maskara je tu da naglasi oči, produži trepavice. Jedan sloj dva, zavisi kakav efekat želite da postignete.
5. Sjaj ili ruž
Sada su mat karmini IN, I ja sam veliki fan istih. To obavezno nosite u neseseru da uvek mozete da popravite ruz, sjaj, sta god stavili na svoje usne.
6. Rumenilo
Proizvod koji će osvžiti vaše obraze, dati topline vašem celokupnom looku je rumenilo. Nasmešite se, pređite četkicom preko obraza I to je to, spremi ste.

Nadam se da će te se pridržavati ovih proizvoda, ako se već ne pridržavate.

Zovem se Jelena, i posedujem blog http://jfashionlover.blogspot.rs/

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolje blogove nagrađivaćemo knjigama izdavačke kuće Vulkan!

FOTO: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.