Jedite sa Little Mix: Evo kako se Jade Thirlwall snašla u svojoj kuhinji i šta je skuvala!

Devojke iz benda Little Mix spremile su novi serijal „Eat In With Little Mix“ u kom sve četiri devojke imaju svoj kulinarski momenat, i svaka od njih se u videu snalazi u kuhinji kako zna i ume, a usput joj se u kući pridružuju ostale članice benda koje je bodre! Dok epizode sa Leigh-Anne i Perrie još stoje na čekanju, Jesy je već dobila svoj momenat, a Jadein video je izašao krajem maja!

Osim kuvanja, fanovi mogu konačno da vide bliže i Jadeinu kuću vrednu milion funti, a kuća je, naravno, prepuna divnih uspomena vezanih za njenu karijeru sa Little Mix, pa su svuda po zidovima njihove zajedničke slike, a Jade se ne ustručava ni da u dnevnoj sobi pokaže svoje nagrade!

Što se samog čina „kuvanja“ tiče, Jade nije najspretnija dok reže luk pa joj je i tu potrebna pomoć – uprkos tome, Jesy joj daje čistu desetku, a kako se njena prijateljica na kraju snašla, pogledajte u videu!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Jezivo: Zayn izbacuje Perrienu mamu iz kuće koju joj je kupio!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.