On je u šoku: TV zvezda i bivša devojka Drakea Bella oduzela sebi život


Demi Lovato već godinama nam priča o tome koliko su psihičke bolesti poput depresije opasne po život a tužna potvrda istinosti tih reči nam dolazi nakon vesti da je YouTube i TV zvezda Stevie Ryan počinila samoubistvo.

Stevie se godinama borila sa depresijom a nagađa se da se na ovaj korak odlučila nakon što joj je pre nekoliko dana preminuo deka. “Čovek mojih snova će od sad biti samo u mojim snovima”, tvitovala je ona 30. juna. “Nedostajećeš mi zauvek. Volim te deko.” Ubrzo nakon toga ona je u svojoj emisiji gde priča upravo o depresiji rekla nešto jezivo: “Bojim se da će me ovo odvesti u još veću depresiju.”

Glumac Drake Bell koji je bio u vezi sa Stevie kaže da ga je njena smrt jako pogodila. “Ne, ne, ne!!!! Ne mogu da verujem da se ovo dešava!!!! Probudite me iz ove noćne more. Stevie Ryan, voleo sam te i zauvek ćeš mi nedostajati”, napisao je ona Twitter a kasnije i dodao, “Volim te i falićeš mi”.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  A ismevao je Biebsa zbog iste stvari: Drake Bell u zatvoru, vozio u pijanom stanju!

5 thoughts on “On je u šoku: TV zvezda i bivša devojka Drakea Bella oduzela sebi život

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.