Je li ovo Kendall Jenner? Pogledajte malo bolje!

Postoje mnogi profili zaduženi za imitaciju poznatoj ličnosti, a mi smo već pisali o devojci koja je savršeno izimitirala album covere Taylor Swift – sada je James Charles rešio da se priključi poznatom trendu kopiranja Instagram slika, pa je u originalu skinuo jednu od slika poznate sestre iz klana Kardashian/Jenner, Kendall.

Na svoj Instagram James je okačio sliku na kojoj je našminkan identično kao Kendall, pa čak nosi istu odeću i frizuru – tačnije beli bademantil i opuštenu crnu punđu – neverovatno je koliko na prvi pogled podseća na Kenny. U opisu slike stavio je “rise and shine”, što je već nadaleko poznato kao Kylieina dvosekundna pesmica, na kojoj se debelo obogatila. Komentari do sada bili su prilično pozitivni, pa čak i Kendalline fan stranice odobravaju ovu transformaciju. I mi moramo priznati da je James zaista odradio odličan posao, što se i očekivalo od tako talentovanog makeup artista.

Što se Jamesa tiče, njegova godina i nije baš najblistavije počela, pošto je uspeo sebe nesvesno da vrati u stare drame- Naime, lista izvođača na ovogodišnjoj Coachelli je izbačena i James je jedva čekao da je prokomentariše – na najružniji mogući način. Da nas ne razumete pogrešno, on se raduje ovogodišnjem festivalu, ali je u njegovom komentaru stajalo “OVO ĆE BITI NAJBOLJA COACHELLA IKAD. Bez dečaka i vitamina…” što je jako ružan komentar, jer se vraća na vrlo poznatu dramu sa jutjuberkom Tati Westbrook, oko čijeg vitaminskog brenda su ona i James vodili do sada nezapamćenu svađu u internet vodama. Nadamo se da će se James opametiti i naučiti da ostavi neke stvari iza sebe…za svagda.

Pročitajte još  Kim Kardashian nastavlja rat sa Taylor Swift: Kendall Jenner joj nikad nije ni bila drugarica! (video)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.