Jay-Z priznaje da je varao Beyonce!

Priznanje repera dolazi nakon godinu dana od legendarnog albuma Beyonce, „Lemonade“ gde je postojao momenat koji upućuje na to da joj je Jay-Z bio neveran!

Jay-Z priznaje i koliko mu je bilo teško kada je shvatio koliko je Beyonce patila zbog njegovog neverstva, i da je to najviše preispitivao kada je donela na svet njihove blizance. „Ne postoji teži osećaj od onog kad na nečijem licu vidiš patnju koju si sam izazvao, i onda moraš da se boriš najpre sa sobom“ priča on o tome kako je patnja u ovom slučaju uzajamna. „Neverstvo se desi kada ti je teško, znate, mnogi koji su maltretirani kao deca postaju i sami nasilnici.“

On takođe govori kako je iz ove priče naučio kako da shvati opšte probleme i predrasude na koje nailazi kroz život – „Jako sam napredovao od tog perioda, shvatio sam koliko je sve u životu povezano. Shvatio sam da ako je neko rasista i vređa te, to nema veze sa tobom već sa njegovim vaspitanjem, tako ljudi prave takve greške“ shvatio je Jay-Z.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Beyonce

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Jay Z se obratio Harryju Stylesu: Pređi u solo vode, daću ti sve što hoćeš, bićeš najveća zvezda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.