Jason Derulo ostavio devojku koja mu je rodila sina!

Jason Derulo pre samo četiri meseca postao je tata dečaka Jasona Kinga, a kojeg je dobio iz veze sa Jenom Frumes. Nažalost, dečak će odrastati sa rastavljenim roditeljima, jer je muzičar objavio da oni više ne žive zajedno. Kako on kaže, shvatio je da njih dvoje ne mogu da funkcionišu zajedno.

“Ona je predivna mama ali osećamo da ćemo na ovaj način biti najbolje verzije sebe i najbolji mogući roditelji”, stoji u tvitu koji je on objavio, prenosi E! News. “Molim vas da poštujete našu privatnost.” Ovo je ogromno iznenađenje, jer je Jena samo dan ranije objavila divnu rođendansku čestitku, za njenog sad već bivšeg.

“Ti si najzgodniji, najvredniji, talentovan, blesav, predivan čovek”, rekla je ona. “Ti mene činiš celom i zahvalna sam na ljubavi koju delimo. Ti i naš sin me čine najsrećnijom devojkom na svetu, i jedva čekam da stvorimo još zajedničkih sećanja.” Međutim, nakon njegove objave o raskidu, Jena je obrisala ovu objavu! Sve to upućuje da je Jason ostavio nju, kao i da ona nije pojma imala šta se to dešava. Nakon reči muzičara, ona se još uvek nije oglasila.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jason Derulo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kad danas nastupaju Jason i MM? Objavljena je kompletna satnica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.