Jana (12) nam šalje kolekciju svojih briljantnih radova!

Exif_JPEG_420

Pozdrav draga Famozo! Ponovo vam piše Jana. Ja imam 12 godina i učenica sam osnovne škole “Dušan Jerković” u Inđiji. Obožavam crtanje i njime se bavim od pete godine. Moja baka misli da sam veoma talentovana i ja joj verujem pošto je ona po profesiji slikarka. Ona me je zapravo i podstakla da vam pošaljem neke svoje radove.

Moji radovi su veoma raznovrsni. Volim da crtam sve, a inspiraciju pronalazim svuda oko sebe. Mnoge lepote krase ovaj svet i one su mi glavna inspiracija. Moja porodica je moja velika podrška i oslonac. Nadam se da će vam se dopasti moji radovi. Puno pozdrava! 

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Jana (12) nam šalje kolekciju svojih briljantnih radova!

  1. Jano, radovi su ti divni! Vidi se da si nasledila dar od svoje bake, nastavi da se baviš crtanjem jer ti odlično ide, puno sreće!
    Pohvalno je, što Famoza piše ovakve postove i predstavlja mlade talente!

    1. Famoza ima ovu rubriku od početka, nego sad jako malo šaljete nešto na naš e-mail nažalost.

  2. Svaki rad je prelijep i toliko poseban na svoj način. Svaka čast Jano ❤ samo naprijed

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.