James Maslow sprema nove stvari: Radim na novoj muzici, odeći i specijalnoj verziji albuma!

Karijera Jamesa Maslowa polako napreduje, nova muzika je u pripremi i ugledaće svetlost dana tokom 2018. godine, a on se ovom prilikom osvrnuo i na stvari koje voli i privilegije koje bi želeo da ima.

Kako James definiše uspeh? Kao slobodu! „Mnogi umetnici nemaju slobodu da snimaju filmove kakve žele i muziku koja im leži, upravo zato prihvataju bilo kakve uloge jer moraju da plate račune, ili na turnejama pristaju na sve što im deluje solidno“ objašnjava James, i dodaje da će on definitivno izbaciti još pesama tokom naredne godine.

Njegov album „How I Like It“ možda će dobiti svoju vinyl verziju i James već neko vreme razmišlja o tome. „To bi bilo kul, Kendall Schmidt je dobio svoju verziju i sada mi se čini da bih i ja mogao da napravim jednu.“ otkriva James. On takođe veruje da se naporan rad nakon nekog vremena isplati i kaže da sada oseća plodove truda od prethodnih godina – „Ključ leži u ponovonom početku, najpre sam bio u BTR-u a onda sam postepeno stvarao svoj sadržaj i vremenom sam primetio da mi je uspelo“ zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/James Maslow

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  James Maslow želi ozbiljnije uloge: Ne želim da do kraja života igram lepotane!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.