James Maslow sprema nove stvari: Radim na novoj muzici, odeći i specijalnoj verziji albuma!

Karijera Jamesa Maslowa polako napreduje, nova muzika je u pripremi i ugledaće svetlost dana tokom 2018. godine, a on se ovom prilikom osvrnuo i na stvari koje voli i privilegije koje bi želeo da ima.

Kako James definiše uspeh? Kao slobodu! „Mnogi umetnici nemaju slobodu da snimaju filmove kakve žele i muziku koja im leži, upravo zato prihvataju bilo kakve uloge jer moraju da plate račune, ili na turnejama pristaju na sve što im deluje solidno“ objašnjava James, i dodaje da će on definitivno izbaciti još pesama tokom naredne godine.

Njegov album „How I Like It“ možda će dobiti svoju vinyl verziju i James već neko vreme razmišlja o tome. „To bi bilo kul, Kendall Schmidt je dobio svoju verziju i sada mi se čini da bih i ja mogao da napravim jednu.“ otkriva James. On takođe veruje da se naporan rad nakon nekog vremena isplati i kaže da sada oseća plodove truda od prethodnih godina – „Ključ leži u ponovonom početku, najpre sam bio u BTR-u a onda sam postepeno stvarao svoj sadržaj i vremenom sam primetio da mi je uspelo“ zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/James Maslow

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza music chart #8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.