James Maslow predstavlja novu pesmu „All Day“!Big Time Rush zvezda, James Maslow s kojim smo imali priliku i da radimo intervju, pre nekoliko dana je predstavio potpuno novu pesmu pod nazivom „All Day“!

Dominique i James Maslow sarađivali su na ovoj ljubavnoj pesmi laganijih tonova koja će vas oduševiti ako volite ovakvu vrstu muzike. Ovo je Jamesov novi poduhvat nakon singla „Falling“ koji je objavio početkom godine, a 2017. godina za njega je donela još uspeha koji su ga motivisali da radi na novoj muzici – osvojio je iHeart Radio nagradu za zvezdu u usponu a to mu je omogućilo da ga ljudi vide i na sceni Jingle Balla, prazničnog festivala koji je putovao po Americi. Šta vi mislite o Jamesovoj pesmi?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/James Maslow

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Pomeramo granice: Famoza snima video intervju sa Jamesom Maslowom iz Big Time Rusha, šaljite nam vaša pitanja!

One thought on “James Maslow predstavlja novu pesmu „All Day“!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.