James Maslow: BTR mi je pružio sve, sanjam duet sa Demi Lovato!James Maslow još od prestanka rada Big Time Rusha radi na svojoj solo karijeri, a govoreći za Digital Journal on se još jedno vratio na priču o grupi koja mu je promenila život a otkrio je i zašto želi duet baš sa Demi Lovato!

Kad je reč o BTR, James kaže da mu je prva asocijacija na to znanje koje je stekao. “Gledam na taj period kao na plaćeno obrazovanje, bio sam i na snimanjima i na sceni. To mi je pružilo takvo znanje i samopouzdanje da radim ovo što radim sad”, kaže on. Muzičar ističe i da prati ono što radi ostatak BTR a naročito Kendall Schmidt sa svojim bendom Heffron Drive. “Jako sam ponosan na njega. ‘One Way Ticket’ mi je verovatno najbolja pesma koju je snimio. Toliko vremena smo proveli zajedno i odrastali smo kao braća.”

Govoreći o duetima koje bi voleo da snimi, James posebno ističe Demi Lovato ali i navodi razlog zašto je to tako. “Ona ima jedan od najboljih glasova kad je reč o muzičarima ove generacije!” Odlično zapaženje sa kojim će se složiti Lovatici ali i svako ko je objektivan!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Logan Henderson priča o povratku Big Time Rusha: Mi smo braća, voleo bih to!

2 thoughts on “James Maslow: BTR mi je pružio sve, sanjam duet sa Demi Lovato!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.