James Maslow: Big Time Rush je tako unikatan, kul i pravi projekat za mene!

James Maslow i dalje je istrajan u želji da izgradi svoju solo karijeru ali istovremeno, on uvek pronalazi lepe reči za Big Time Rush, projekat kojem bi mogao da se vrati jednog dana jer mu je očigledno stalo do toga!

“Big Time Rush je tako unikatan, kul i pravi projekat za mene! Ono što sam tamo naučio jeste da je zabavljač uvek zabavljač, ne moram da biram između pevanja i glume. Bilo je neverovatno dobiti istovremeno i ulogu i priliku da snimimo album. Bili smo kao familija i van seta i imali smo turneje po svetu. Bilo je to jako kul, nikad to ne bih promenio. Uvek sam to smatrao stepenicom ka tome da glumim i pevam pod mojim uslovima i to je ono što radim sad”, kaže on u razgovoru za Prune Magazine

James kaže da je solo karijera bilo nešto što je oduvek želeo, i pre nego što je nastao BTR. “Trebalo mi je dosta vremena da dobijem inspiraciju. Godinama sam pisao muziku koju nikad neću iskoristiti. Trebalo mi je nekoliko godina da iskusim život. BTR je bio neverovatan ali specifičan život. Putovati, graditi prijateljstva, videti porodicu, imati vezu, o tome govori album”, pojašnjava James.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/James Maslow

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #10

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.