Jako čudan intervju: Fifth Harmony na sve načine izbegavale pitanja o Camili Cabello, novinar izjavio da su uobražene!

Fifth Harmony mora da su do sada naučile koliko novinari imaju važnu ulogu kada je javni život u pitanju, ali ovih dana su imale incident sa Danom Woottonom koji vodi Bizarre Life – on je pokušao da ih pita nešto o Camili a one su odgovarale praveći se da ne čuju šta je on zapravo hteo!

„Sada smo jako fokusirane na naš odnos, srećne smo zbog sadašnjosti i imamo mnogo čemu da se radujemo u budućnosti“ Dinah je brzo odgovorila pokušavajući da vrati temu na njihov novi album. Novinar nije odustao pa je nakon toga pitao kako su se osećale par nedelja nakon Camilinog odlaska kada je izjavila da se osećala seksualizovanom u koreografijama i svemu što su radile. „Znamo koliko smo vredno radile na koreografiji i koliko smo ojačale, a naši glasovi takođe“ dodaje Lauren.

Poslednji pokušaj Woottona bilo je pitanje da li bi devojke pokušale da slomljeno prijateljstvo obnove a onda je Lauren besno odgovorila „Hoćemo da pričamo o muzici, čoveče, neću nikoga da prozivam“ i tada je bio prinuđen da skrati intervju i pređe na priču o muzici. Wootton je iskustvo podelio na Twitteru rekavši „Diva momenti Fifth Harmonyja – nakon samo sat vremena shvatio sam zašto je Camila jedva čekala da ode“ a Lauren je uzvratila „Ne znam zašto bi te neko nazvao divom ako izbegavaš neprijatna pitanja.“

Pročitajte još  Čije koncerte u Srbiji i Hrvatskoj biste gledali? Glasajte na našoj anketi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Fifth Harmony

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

4 thoughts on “Jako čudan intervju: Fifth Harmony na sve načine izbegavale pitanja o Camili Cabello, novinar izjavio da su uobražene!

  1. Novinar kao novinar, njegov je posao da postavlja pitanja. A njih cetri ne kontam, jel toliko tesko odgovoriti na jedno pitanje o Camili, Camila je otvoreno pricala o bendu, a njih cetri nemogu. Stvarno ne kontam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.