Jake Paul ismevao muzičku karijeru KSI, on ga pokopao odgovorom!

Jutjuber Olajide KSI Olatunji i njegov kolega Jake Paul su u večitom sukobu, a česta tema je upravo muzička karijera KSI koju Jake često napada. Iako je KSI-ev novi album “New Age” postigao veliki uspeh širom sveta, Jake tvrdi da to nije ništa posebno, a što se navodno vidi i po koncertima koje pravi njegov rival.

Kad je KSI objavio video sa jednog svog koncerta, odmah se javio Jake da mu kaže, “Sve bi ovo bili super da mesta na kojima održavaš koncerte nisu tako mala”, a nakon što nije dobio odgovor, dodao je, “Nema odgovora od gubitnika jer zna da mu se karte ne prodaju.”

KSI se ipak oglasio i ponizio Jakea rekavši mu da ga baš zanima koliko bi ljudi došlo na njegove nastupe da primenjuje pravila kao i on, a ključno pravilo je da na nastup ne može da uđe niko ko je mlađi od 14 godina! Naravno, on time sugeriše da Jakeovu publiku uglavnom čine predtinejdžeri! KSI već neko vreme izaziva Jakea na boks meč, ali se čini se čini da će pre uslediti revanš sa njegovim starijim bratom Loganom.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Zbunili sve: Tana Mongeau i Jake Paul objavili slike sa venčanja, ona tvrdi da su još uvek samo vereni!

Foto: Instagram/KSI

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.