Jaje stiglo do naslovnice čuvenog magazina, ide ka 100 miliona lajkova!

Jaje stiglo do naslovnice čuvenog magazina, ide ka 100 miliona lajkova!

Najčudnija internet priča ove godine svakako je sad već čuveno jaje koje je novi svetski rekorder po broju lajkova na Instagramu. Ova priča prethodnih dana fascinira čitav svet, a broj lajkova raste sve većom brzinom! Usled toga, red je došao da se time bave i magazini, poput Paper koji je jaje stavio i na svoju naslovnicu!

Na slici zapravo vidimo razbijeno jaje uz duhovit komentar, “Razbijanje interneta”, a ovo je interesantno jer je magazin već imao ovakav naslov kad je objavljivao golišavi editorijal sa Kim Kardashian! Biće interesantno videti da li se u magazinu krije i neka priča o svemu ovome, odnosno neke informacije koje nisu poznate javnosti, poput toga ko je vlasnik profila gde je slika postavljena.

U međuvremenu, novi milioni lajkova samo pristižu! U momentu dok ovo pišemo, brojka je već prešla 39 miliona, pa je to već više nego duplo bolje od starog rekorda Kylie Jenner (koja je i sama lajkovala jaje), tako da se ni cifra od 100 miliona ne čini nedostižnom!

Autor: Famoza.net

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

3 thoughts on “Jaje stiglo do naslovnice čuvenog magazina, ide ka 100 miliona lajkova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.