Jade Thirlwall: Little Mix me je spasao iz kandži smrti!

Jade Thirlwall skupila je hrabrost da ponovo priča o borbi protiv opake bolesti koja ju je umalo koštala života ili trajnih posledica, s obzirom da je zbog konstantnog maltretiranja u školi čak pet godina imala velikih problema sa anoreksijom. Kako ona ističe, Little Mix joj je ponudio spas.

“U školi, maltretirali su me zbog boje kože. Bila sam strašno nesigurna, i anoreksična od svoj 13. do 18. godine”, kaže ona za The Guardian. “Odlazak na X Factor i to što sam postala deo Little Mix mi je je pomoglo da se oporavim. Znala sam da nikad neću moći da budem pevačica i živim svoj san da sam ostala takva kakva sam bila; taj cilj je bio moje svetlo na kraju tunela.” Iako se tako često dešava se ženske grupe raspadnu jer su devojke isuviše takmičarski nastrojene, Jade kaže da toga nema u Little Mixu. “Mi podržavamo jedna drugu i tako podižemo samopouzdanje”, objašnjava ona.

Da Jade nimal ne preteruje, svedoči gotovo neverovatna činjenica da je ona zbog anoreksije bila hitno prebačena u bolnicu iz koje je puštena samo par nedelja pre nego što je otišla na audiciju za X Factor! Jade je nedavno pričala kako se stidi svojih objava na Facebooku kad je stalno kukala kako bi htela veće grudi, a sad otkriva da su joj mediji samo pogoršavali svoje stanje. Naime, u jednom magazinu njoj je bio fotošopovan nos, pa se ona od tog momenta prvo pitala da li bi tako trebalo da izgleda, nakon čega je postala opsednuta idejom da ga operiše! “Ja još uvek imam dana kad se osećam užasno, ali prebolim to”, zaključuje ona. Za Jade i ostatak grupe ovo će biti naporna godina jer ne samo da idu na novu turneju već i pripremaju svoj talent šou, što je za njih nešto potpuno novo!

Pročitajte još  Little Mix: Mi smo nestašne... ali na dobar način!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jade Thirlwall

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.