Jade Thirlwall: Jako me je sramota mojih objava pod lažnim imenom!

Jade Thirlwall skupila je mnogo hrabrosti pa je u 2020. godinu ušla pokazavši svoje stare Facebook objave iz 2010. godine, gde se usput i predstavljala pod lažnim imenom, Louise Ross. Ona kaže da je prosto šokirana stvarima koje je pisala, jer se od tad mnogo promenila.

Kako piše The Sun, Jade je tako postavila objavu u kojoj kaže, “Dragi Deda Mraze, možeš li molim te da mi daš odgovarajuće grudi, tako da se osećam kao dama, a ne dete od 12 godina. Isto tako bih htela da mi koža bude tamnija nego kod Nicole Scherzinger kako bih se otarasila ove fleke na bradi koja se pojavljuje tačno na Božić ili moj rođendan, to bi baš bilo lepo.” Naravno, 2010. godine Jade još nije bila poznata svetu, jer se sve ovo dešavalo godinu dana pre nego što je pronašla slavu na X Factoru.

Uz ovu objavu na Instagramu, Jade, koja se sprema za Little Mix talent šou je napisala, “Sad deluje smešno, ali koliko sam mržnje prema sebi je prisutno ovde!! Tužna sam kad što je verzija mene iz 2010. godine imala potrebu da sebe javno kritikuje. Tad sam se taman oporavljala od anoreksije i pojma nisam imala da ću upasti u industriju koja se hrani takvim glupostima. Trebalo mi je 10 godina, a iako imam dane kad se osećam užasno, iskreno kažem da volim sebe sa malim grudima i tačkicama, a trebalo bi i vi da volite sebe. U novu dekadu ulazim sa mnogo više ljubavi prema sebi.” Iako Jade može sebi sve da priušti, ona je ponosna što nije radila bilo kakve plastične operacije!

Pročitajte još  Jade Thirlwall za svoj rođendan uskočila u hladni okean!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jade Thirlwall

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Jade Thirlwall: Jako me je sramota mojih objava pod lažnim imenom!

  1. Sada sam vam poslala kviz o Cande i Ruggu… i dajte ona dva članka objavite od prošle godine, hvala… ako ste ih dobili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.