J-Hope (BTS) donirao 89.000 dolara za decu u Africi!

Divno je kako se vesti o BTS-u nižu samo u stilu pozitivnih i lepih stvari – ili se tiču njihove muzike, ili uspeha, ili humanosti i dobrih saveta. Osim što nižu nagrade, oni su pre svega dobri ljudi! Ovih dana su u fokusu glasine da će objaviti duet sa Justinom Bieberom, ali osim muzičkih vesti, lepo je čuti da je najveseliji član grupe, J-Hope, pokazao svoju humanost na delu i donirao lepu sumu novca deci u Africi koja se svakodnevno muče sa svojim problemima!

Kako prenose mediji, J-Hope je našao najbolji način da obeleži dan dece u Južnoj Koreji – on je 89.000 dolara donirao za decu u Africi koja se muče sa nasiljem. On se nada da će ova suma biti dovoljna da se pomogne svakom detetu! Pevač je, inače, u poslednje tri godine donirao sve ukupno oko 600.000 dolara u humanitarne svrhe, ne samo za decu već za razne ugrožene društvene grupe. Svaka čast na humanosti!

Dok se J-Hope bavi humanošću, sa grupom radi punom parom na novom singlu „Butter“ i njegovoj što boljoj promociji. Naziv nove pesme veoma je neobičan, pa fanovi ne znaju šta da očekuju, ali njihova muzička kuća konačno je objavila dva koncept tizera – RM-ov i Jungkookov.

Pored tizera izašao je i misteriozni poster, a u tizerima možemo videti i Jungkooka i RM-a u jednom mračnom, sofisticiranom stajlingu, sa mračnim izrazima i bojama, tako da se čini da će ovaj koncept biti daleko ozbiljniji nego što naziv „Butter“ poručuje.

„Butter“ će biti i druga BTS pesma na engleskom jeziku, nakon što su globalno tržište pokorili pesmom „Dynamite“ – i mi jedva čekamo koliko i vi!

Pročitajte još  Ova pauza će biti naporna: BTS planira da održi globalni koncert u Busanu povodom dovođenja Svetske izložbe u Južnu Koreju!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/J-Hope

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.